Denda Budak  

Thursday, June 25, 2009


2 hari lepas kursus kat salah sebuah sekolah di daerah_____
Tengah nak gi tandas terjumpa budak2 tengah berdiri kat tengah panas....
Bila ditanya, didenda oleh cikgu sebab bising, x buat kerja rumah... but x sampai 2 minit cikgu tu dah suruh budaknya masuk kelas..
kira 2 minit jer la denda diorg tu...
Cikgu saja nak gertak budak tu...


Apa pendapat korang...


wajar x tindakan cikgu tu????

AddThis Social Bookmark Button


5 comments: to “ Denda Budak

  • ai
    June 25, 2009 at 2:42 PM  

    Hrrrrrrrrrrmmmmmm...

    ~tp kan, daerah mana la tu gamaknya kan? sampai dah teruk sangat zink bangunan tu :(

  • TE-ARE |DIAMOND|™
    June 25, 2009 at 10:57 PM  

    actually, ada gak pro nya denda student cam tu... juz 2 minit jer, kira ok lah... bleh jd pengajaran tuk diorg... tapi, bile tgk gambar tu, kesiannya tgk bdk2 tu especially yg prempuan tu... rasa kesian sgt2... i think i x leh jd cikgu la, terlalu kesian nak denda2 student... hehehe ;)

  • Sathes Kumar
    June 26, 2009 at 9:44 PM  

    satu kelas 30-40 budak....
    1 org satu ragam.. 30 org 30 ragam...

    "cikgu dia ambik pensel saya"
    "cikgu amin ejek nama bapa saya"
    "x bawalah buku hari ini cikgu"
    "cikgu afiq tumpahkan air"

    wah............

  • Fadhlah
    June 27, 2009 at 1:19 AM  

    wah..mungkin bab cikgu tu nampak ko kot dia suh masuk balik..pastu ko snap gambo lagi...mahu kejung cikgu tu...budak zaman sekarang..manja jer lebih..lembik...tak mcm kita dulu..nakal2 pon dengar kata...hormat owang tua...

  • Sathes Kumar
    June 28, 2009 at 4:38 AM  

    betul... betul... betul... (versi upin ipin)

Design by Amanda @ Blogger Buster