Thaipusam 2010  

Monday, February 1, 2010














AddThis Social Bookmark Button


Salam  

Wednesday, October 28, 2009

dah lama x jenguk blog saya ini... sibuk sikit.... byk kerja melampau2....
susah la jadi cikgu ini... but minat mendalam agak memabntu saya tuk terus berjuang dan hidup sebagai seorng pendidik.... semua kwn2 blog.. i miss u all... keep in touch guyz... yg ada facebook... add saya kat facebook.... roger

AddThis Social Bookmark Button


Selamat Hari Raya  

Thursday, September 24, 2009













Automatic Created Playlist by www.autoplaylist.com
Make Your Own Mp3 & Video Playlist at www.autoplaylist.com

AddThis Social Bookmark Button


Selamat Hari Raya  

Monday, September 21, 2009

AddThis Social Bookmark Button


Fantasy Premier League  

Friday, August 14, 2009

Fantasy Premier League 2009 / 2010

My League Code
Tropicana Fa...

1478303-269457

To create team....
Register at
http://fantasy.premierleague.com

Jom Join.....

AddThis Social Bookmark Button


Yahoo  

streamyx dah ok....
Terbang RM 70.. (buat wiring semula)
pas ini boleh la blogging balik..
3 minggu tanpa internet,
mcm hidup tanpa berbaju...
thank god

Rindu kat you all's....

AddThis Social Bookmark Button


Masalah Besar  

Monday, August 3, 2009

Wayar telefon kat umah rosak...
x dapat connect internet...
wah geramnya..
dah 2 minggu x ada internet kat umah....
x dapat nak update blog...
sorry geng....

AddThis Social Bookmark Button


Semangat Persaudaraan  

Saturday, July 11, 2009


wah.... x nak... x nak.... x nak......

AddThis Social Bookmark Button


Gotong-Royong megecat kelas...  

(sorry, ingatkan dah publish, rupanya tidak.. ini entri 3 minggu yang lepas.... sorry kesilapan teknikal...)





Sabtu lepas pihak Pesatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) sekolah kita menjalankan progrom gotong royong mengecat kelas2 di sebuah bangunan sekolah yang agak kuno.... Oleh sebab nak bagi kelas2 dalam bangunan ni nampak cantik PIBG memutuskan untuk mengecat semula kelas2 yang ada didalam bangunan ini.....

Pak Cik ini dengan penuh bergaya tgh mengecat kelas anak dia.. guru2, tokeh kantin (baju putih) dan parent... cayala... Wah...... Semua kerjasama tu... Guru kelas senyum lebar, sebab pas ini kelas dia mesti menawan... Che man Suami cikgu Rushita pun datang membantu...
Well kami warga sksb, mengucapkan terima kasih pada semua parent yang datang... Thank u very much....

AddThis Social Bookmark Button


Iklan gempak.  

Friday, July 10, 2009


1. Iklan Ray Ban
2. Iklan Aftershave untuk lelaki

3. Iklan Arak..

4. Iklan Handbag

Model2 memang cute muit.....
sapa nak berkenalan ngan model..

pi cari sendiri...

wakakakakaka

AddThis Social Bookmark Button


Design by Amanda @ Blogger Buster